ГоловнаНовини

07 жовтня 2015

З 1 по 3 жовтня 2015 року Державною установою Інститут сільського господарства степової зони НААН прийнято участь в Національній агропромисловій виставці «АгроЕкспо–2015» (м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8)

 З 1 по 3 жовтня 2015 року Державною установою Інститут сільського господарства степової зони НААН прийнято участь в Національній агропромисловій виставці «АгроЕкспо–2015» (м. Кіровоград, вул. Мурманська, 8). Шість установ НААН, зокрема Інститут сільського господарства степової зони, під керівництвом Національної Академії Аграрних Наук України сформували спільну експозицію наукових досягнень. Від Міністерства аграрної політики та продовольства України, Інститут нагороджено дипломом за активну участь в організації виставки.
В цьому році виставка збільшила свою площу до 77 тисяч кв. м. відкритих площ та трохи більше 9 тисяч кв. м. у павільйоні. Це дало можливість побувати на «АгроЕкспо–2015» як вітчизняним виробникам техніки, так і світовим брендам, а також провести польові демонстрації. Усього до виставкового комплексу у Кіровограді свої пропозиції у вигляді техніки, проектів та насіння представили 450 учасників.
Відкрив виставку Міністр аграрної політики Олексій Павленко. Організатори виставки: Мінагрополітики, Кіровоградська ОДА, НААН України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Асоціація Украгромаш.

Диплом

Повернутися до списку