ГоловнаНовини

21 лютого 2020

Науковцями Інституту проведено навчання агрономів

20 лютого 2020 р. науковцями Інституту проведено навчання агрономів Дніпропетровської області з актуальних питань вирощування основних с.-г. культур в 2020 році. Навчання відбулось в ДНЗ «Дніпропетровський обласний навчальний центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК».

Навчання проводилось за наступними напрямками:

  • - «Науково-обгрунтована система нормування якості насіння, його підготовка до сівби та сертифікація» (доктор с.-г. наук Кирпа Микола Якович);
  • - «Кліматичні зміни та технологічні аспекти догляду за посівами озимих зернових культур після відновлення весняної вегетації» (кандидат с.-г. наук Солодушко Микола Миколайович);
  • - «Особливості вирощування ярих зернових та зернобобових культур в умовах Дніпропетровської області» (доктор с.-г. наук Гирка Анатолій Дмитрович).

Захід відбувся в активному режимі, від слухачів надходили запитання стосовно особливостей з визначення якості посівного матеріалу різних культур, їх технологій вирощування в сучасних організаційно-економічних умовах та внаслідок зміни клімату.

За результатами семінару всім слухачам видані сертифікати про підвищення їх професійної кваліфікації.

Повернутися до списку